dijous, 26 de juny del 2014

Comença la recta final abans de marxar de colònies

Benvolgudes i benvolguts!

Ara sí que sí: comença la recta final abans de marxar de colònies!

Us fem arribar aquest missatge per fer-vos alguns recordatoris importants que heu de tenir en compte de cara al dimarts 1 de juliol i les colònies:

1
Al bloc de colònies us podeu descarregar la llista de tot el que cal portar de colònies i algunes indicacions pràctiques de cara al dia de sortida i de tornada. Sobretot:
- Feu les motxilles amb els vostres fills i filles.
- Assegureu-vos que portaran roba ben còmode!
- No us oblideu de posar a la motxilla una pinta de polls.
- I tingueu present tot allò que no es pot portar a les colònies.

2
El dimarts 1 de juliol heu d’estar a la plaça Ramon Berenguer, ben puntuals, a les 8.00 h. Recordeu que us caldrà portar, a més de la motxilla gran:
- Una motxilla petita amb: esmorzar i dinar (entrepà) del primer dia, gorra, crema solar, cantimplora d’aigua.
- El Document Militar d’Identitat, correctament omplert, que us hauria hagut d’arribar via correu postal. Si la carta no us ha arribat, envieu-nos un correu electrònic a esplaidelpi@gmail.com i us el farem arribar.
- El foulard de l’esplai posat. Si no en teniu, el podreu comprar el mateix dia (4,50 €).

3
És IMPRESCINDIBLE que porteu la TARGETA SANITÀRIA ORIGINAL dels vostres fills i filles. Sense ella no podran anar de colònies. L’haureu d’entregar a un dels monitors tan bon punt arribeu a la plaça.

4
Els pares i mares dels nens i nenes que han rebut beca haureu de dirigir-vos, el dimarts 1 de juliol, als monitors per signar els documents oficials conforme n’esteu al corrent.

5
Si durant les colònies voleu saber com ens va, truqueu a la parròquia i ells us informaran. El telèfon és el 93 318 47 43.
Si teniu alguna emergència i necessiteu contactar amb nosaltres, truqueu-nos al 619 59 03 35. Si no us agafem el telèfon us trucarem quan veiem la trucada perduda.

Això és tot! Ens veiem dimarts!

L’Equip de Monitors de l’Esplai del Pi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada