divendres, 9 de maig del 2014

Inici del període de sol·licitud de les beques d'estiu del MCECC

Com bé sabeu i com ja us havíem avançat a la reunió de colònies, el MCECC (federació a la qual pertany l'Esplai del Pi) posa a disposició de les famílies i infants una Campanya de Beques per ajudar-vos amb la inscripció de les colònies en cas que no hagueu pogut sol·licitar les beques d’estiu de l’Ajuntament de Barcelona o us siguin denegades.

El període de sol·licitud d'aquestes beques és del 10 al 24 de maig de 2014.

L’import estarà subjecte a les diverses partides pressupostàries disponibles per part del MCECC i del nombre de sol·licituds rebudes.
En termes generals, i sempre que sigui possible, les beques que es dotaran seran de fins al 25%, fins al 50% o fins al 75% del cost de l’activitat. En cap cas es becarà un quantitat superior al 75% del cost de l’activitat.
Per tal de poder establir quin percentatge de beca podrà rebre cada infant, es tindrà en compte un import màxim de renda personal disponible per unitat familiar (corresponent a l'any 2012), que s'establirà en funció del nombre de sol·licituds.

Adjuntem aquí la carta de presentació de les beques, on hi consten les instruccions per a sol·licitar-les, la documentació que heu de presentar, el termini de presentació... Cliqueu a sobre de l'enllaç per a descarregar-vos-la.


Recordeu que la data límit de presentació de la documentació és el dissabte 24 de maig de 2014.

Per qualsevol dubte, contacteu amb l'Equip de responsables via correu electrònic (esplaidelpi@gmail.com).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada